En sallad från i somras

sep 25, 2015 | bok, Fotografiska, höstsalongen, kit.se, kokbok, matvete, mynta, sallad, squash | 2 Kommentarer

Hej alla som fortfarande kikar in på vår styvmoderligt behandlade blogg, kul att se er! Vi jobbar som galningar, med mat och foto, men kan typ inte posta någonting här. Vi har nämligen fått äran att göra ytterligare en bok, och den tar just nu upp alla resurser i form av energi och uppfinningsrikedom.

Men det är ju så fantastiskt roligt! Vi känner ju att vi utvecklas konstant, och med bok nummer två har vi storslagna planer vad gäller recept och estetiskt uttryck. Ni kommer känna igen oss, alltså. Och det kommer bli så bra!!

Känner ni redan nu att ni vill ha mer bilder att titta på, så kan ni alltid gå in på vår instagram, som vi uppdaterar lite mer frekvent än bloggen. Där heter vi @okottslig. Och så måste vi få tipsa om höstsalongen på Fotografiska i Stockholm, där Eveline och hennes fantastiska kollega Hanna är en av utställarna i form av fotografduon Vandal.

Här kommer i alla fall en liten sallad från i somras, när stockrosorna stod i blom – men den funkar ju lika bra nu! Det kommer fortfarande massa squash i grönsakslandet ju!

Basen är matvete, och så har vi blandat i soltorkade tomater, kidneybönor, fetaost, hackad mynta och centimetertjocka skivor av hastigt grillad squash. Lite olja och vinäger, salt och peppar – et voilà!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni har en fin höst! <3

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!