Här kommer lite reklam för vår matfotokurs som vi arrangerar tillsammans med studieförbundet Vuxenskulan i Stockholm!

Kursen kommer att gå av stapeln den 14-15 mars, det är alltså två heldagar, och vi kommer att ägna oss åt det vi gillar bäst – nämligen att fota mat!

Amanda (som bor i västergötland, där vi brukar fota alla våra blogginlägg) kommer packa bilen full med vår allra snyggaste rekvisita och styra kosan mot huvudstaden (där Eveline bor) för en kreativ och välsmakande helg!

De enda förkunskaper som krävs är att du står på någorlunda god fot med din systemkamera. Dock råder absolut ingen teknikhets, det räcker att du har hyfsad koll på vad de olika knapparna betyder!

På kursen kommer vi att fixa enklare mat, och sedan fotografera den. Öva oss på att bygga upp miljöer, välja ut rekvisita, styla och så givetvis fota. Tänka på hur maträtten eller råvarorna presenteras. Se hur du kan utnyttja det befintliga ljuset på bästa sätt och använda den omgivning du har tillgång till. Det blir tips och trix och lite fuskknep!

Vi kommer också att prata lite kreativa processer och hur vår produktion ser ut, dela med oss av våra erfarenheter som matfotograf/matkreatör men också som bloggare, samt bjuda på idéer om var du kan hitta inspiration till dina egna matbilder!

Anmäl er och läs mer om kursen här, men skynda, för det finns bara ett fåtal platser kvar!
Har ni några frågor är det bara att ni hör av er till oss på okottslig@gmail.com!

Hoppas vi ses,
puss!
Amanda och Eveline

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!