När vi planerar våra produktionsdagar så är vi väldigt noga med arbetsmiljön.

Vi har tyvärr inget fackförbund inkopplat (vilket fackförbund sällar sig mat/bloggarna till, förresten? Finns det ens något?), och det handlar heller inte om att Amanda skär sig i fingrarna eller att Eveline står med ryggen i åttiosju graders vinkel när hon fotar allt som oftast.

Eller att vi bär flisiga bitar rekvisita fram och tillbaka utan handskar och äter trettio år gamla avlagringar som fläckat vår rekvisita sådär snygg som vi vill ha den.

Nej, det handlar ju såklart om att vi måste se till att en efterrätt alternativt lite godis fotas varje arbetsdag. För efter fotograferingen får vi ju se till att maten äts upp.

Häromsistens fick vi till exempel ta hand om det här, som de plikttrogna arbetare vi är. En del skulle kalla godiset rocky road, men vi kallar det allt gott blandat. För det är precis vad det är. Vi tog popcorn, dumlekolor, jordnötter och russin och blandade med mörk choklad, och ringlade vit choklad över när det stelnat.
Tips!

 

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!