Kom på matfotokurs med oss!
Nu kan alla ni som är nyfikna på hur vi fotar våra matbilder komma på kurs med oss! I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm arrangerar vi nämligen en matfotokurs helgen den 24-25 maj.

Amanda (som bor i västergötland, där vi brukar fota alla våra blogginlägg) kommer packa bilen full med vår allra snyggaste rekvisita och styra kosan mot huvudstaden (där Eveline bor) för en kreativ och välsmakande helg!
De enda förkunskaper som krävs är att du står på någorlunda god fot med din systemkamera. Dock råder absolut ingen teknikhets, det räcker att du har hyfsad koll på vad de olika knapparna betyder!
På kursen kommer vi att fixa enklare mat, och sedan fotografera den. Öva oss på att bygga upp miljöer, välja ut rekvisita, styla och så givetvis fota. Tänka på hur maträtten eller råvarorna presenteras. Se hur du kan utnyttja det befintliga ljuset på bästa sätt och använda den omgivning du har tillgång till. Det blir tips och trix och lite fuskknep!

Vi kommer också att prata lite kreativa processer och hur vår produktion ser ut, dela med oss av våra erfarenheter som matfotograf/matkreatör men också som bloggare, samt bjuda på idéer om var du kan hitta inspiration till dina egna matbilder!

Här kan ni läsa mer om kursen. Det är en intensivkurs helgen 24-25 maj, klockan 9-16 båda dagarna.

Anmäl er här! Har ni några frågor är det bara att ni hör av er till oss på okottslig@gmail.com!

Hoppas vi ses,
puss!
Amanda och Eveline

Förresten, vi har skaffat en Instagram! Där heter vi okottslig. Interagera med oss i alla kanaler!

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!