Ibland kan en känna sig lite nere. Kanske härjar förkylningar och influensa, kanske har en nåtts av beskedet att Kristen Värdegrund nu har skrapat ihop så många medlemmar att det nu är möjligt att rösta på dem i kommande riksdagsval, eller annan katastrof. Ibland behöver en helt enkelt muntras upp, och vad passar väl bättre än lite gammal hederlig tröstätning?

Den här smoothien bloggade vi för ett bra tag sen, men den tål att göras igen! Mixa apelsinjuice, havre- eller sojamjölk, havregryn och färsk, riven ingefära för att genast bli på lite bättre humör och för att få energi till att bekämpa eländet!

Det går ju givetvis att göra egen juice också, på i princip allting. Färskpressad morotsjuice är en personlig favorit, eller äppeljuice på hösten när trädgården fullkomligt svämmar över av frukt. För detta behövs ju en råsaftscentrifug, och som tur är så lottar vi ut en sådan i samarbete med Brämhults!

För att vara med och tävla om en råsaftscentrifug, gör såhär: gilla vår och Brämhults sida på facebook, och lämna en kommentar här nedan med din bästa smak på juice – glöm inte att ange din e-postadress så vi kan nå dig.
Vi drar en vinnare på torsdag den 6 mars klockan 12.

Lycka till!

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!