Ni har väl inte missat att vi ställer ut på Designgalleriet på Odengatan 21 i Stockholm? Utställningen heter Smakfullt, och vi huserar tillsammans med tre andra fotografer och stylister på galleriet.

Vernissagen är ikväll onsdag, och efter det hänger utställningen i en dryg månad. Kolla in Designgalleriets hemsida för mer information.

Våra bilder speglar vårt arbete med hållbarhet, ekologi och återbruk, och vi ville givetvis fokusera på svensk och lokal mat. Vi vill rikta uppmärksamhet mot det överflöd av ekologiskt hållbara och nyttiga råvaror som går utmärkt att odla här i Sverige, men som ibland blir satta på undantag till förmån för mer långväga livsmedel.

Här nedan kan ni se bilderna vi ställer ut. Printarna finns att köpa i begränsad upplaga, kontakta oss på okottslig@gmail.com för mer information.

Som ni ser finns några av höstens bästa råvaror representerade i vår bildserie. Blir ni hungriga så har vi givetvis recept att bjuda på med just dessa livsmedel! Vad sägs till exempel om rotmos 2.0 eller en förtjusande rätt som kombinerar alla våra paradingredienser; pasta, pesto och kålrot?

Med äpplen och päron går det att göra goda flarn, steka dem i ugnen, göra god marmelad (på både äpple och päron) eller varför inte en fantastisk äppelpannkaka? Min personliga favorit är också en klassiker; ingefärspäron. Eveline hälsar att hon föredrar de ugnsstekta äpplena.

Kika gärna in på galleriet, hoppas vi ses ikväll!

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!