Snälla Vegologi har gett oss en award – vår första – för att vi har ”spännande recept och mycket aptitretande foton”. Tack så hemskt mycket, säger vi, och skickar givetvis vidare till ytterligare fem pärlor:

1.Karins Konstgrepp  – katter, juveler, frasiga vintageklänningar och helt sanna horoskop är bara lite av vad fantastiska Karin bjuder på. Man blir alltid glad av hennes blogg!

2. Veganmage – Fido bjuder på goa, veganska recept, dialekt, tävlingar, tips – you name it! Han kan typ allt.

3. Hildas hem  – Sofia pysslar, designar, tipsar, fyndar och delar frikostigt med sig. Det gillar vi, och blir helt sugna på att också bo i ett hus på landet. Snart, snart!

4.  Eftersom det är Amanda som skriver det här inlägget så vill jag nominera (ta-daaah!) min fina Eveline! Ni kanske inte visste det, men hon har fler bloggar där hon tar kort på andra saker än mat. Och hon är grym!

5. Kaffekokarkokboken – en nyupptäckt blogg, tillika kokbokskollega (fast hon kommit något längre i arbetet än vad vi har), som lagar mat på/i/med sin kaffebryggare. Blomkålssoppa med bacon tar till exempel 4 1/2 timma på detta vis. Sjukt roligt!

Massa kärlek till er!

 

Det finstilta:
1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personen/personerna som gav er Awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra

Puss från Amanda!

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!