Det verkar som att sommaren snart är till ända. Månaderna har bara svischat förbi i år, snabbare än någonsin förr.

Att tiden går fort är Sigge ytterligare ett bevis på. För inte alls längesedan köpte jag garn och mönster för att sticka en tröja till henne. För att jag skulle ha gott om tid köpte jag garn nog för två års-modellen.

Nu är Sigrid fem år och det som blivit av tröjan hittills är ett framstycke och mudden på bakstycket. Till mitt försvar har det blivit en hel del sockar och vantar där emellan.

Innan sommaren helt lämnat oss åkte vi till stranden, utrustade med den bästa picknick-maten: piroger. Och så grönsaksstavar och hommous därtill. Byttorna med hommous och grönsaker är en fiffig matlåda i våningar som man klämmer ihop i en liten ställning. Perfekt till picknick!

Om man vill kan man givetvis göra egen pirogdeg, men vill man vara lite mer spontan och oplanerad går ju smördegsplattor precis lika bra. Det använde vi här. Sen fyllde vi med ris, bönor, spenat, paprika och pesto. Fint som snus, vill jag lova!

/Amanda

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!