Ni vet hur det blir: man sätter sig, bara en liten stund, framför datorn. För att kolla mailen. Kanske läsa en liten blogg. Eller två. Eller fler… och sen är man fast. Det finns så många fantastiska, ambitiösa bloggare här ute så ni anar inte. Den ena mer inspirerande än den andra; ljuvliga recept, vackra bilder, fantastisk rekvisita. Tur för oss att vi kan kalla det research, när vi fastnar i någon annans värld av pajer, solmogna persikor och strandfotograferingar.

Det här inlägget vill vi därför tillägna alla därute som inspirerar oss, och vi ber att få tacka med en sockerkaka bakad ungefär efter ett recept hittat hos Kakboken utan ägg och mjölk. Vi använde receptet till chokladkakan, men struntade i chokladen och hade i citronzest som smaksättare istället. Resultatet blev en saftig och mycket god sockerkaka, perfekt med jordgubbssaft på en filt på gräset.

Puss på er! /Amanda och Eveline

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!