Hemma hos Eveline så får man alltid den bästa frukosten! När jag var där i helgen så fick man rosa smoothie gjord på sojamjölk, banan, jordgubbar och hirsflingor till frukost. Då blev man automatiskt glad!
Vill man testa lite nya smoothiegrepp så rekommenderar jag en gjord på cashewnötter: blötlägg nötterna i vatten över natten. Sila av. Mixa och tillsätt lite vatten i taget. Ha även i lite bär av valfritt slag (till smoothien på bilden valde vi svarta vinbär) och söta med socker eller, om du vill vara helt raw, agavesirap.

Modellen på bilden heter Sigrid och är en av våra absolut bästa. När bilderna togs så låtsas-smakade hon på smoothien, och sedan så låtsades hon att hon tyckte den var god. Som tur var tyckte hon att den var god även när hon lite senare under fotosessionen smakade på riktigt.

/Amanda

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!