Kära vänner! Jag och min kollega och tillika fantastiska vän håller på att förbereda oss för en helg i matlagningens och fotograferandets tecken. Inköpslistor skrivs, rekvisita dras fram från bakom frysboxar, loppisar länsas och mormors tallrikar diskas (Ni vet väl att det enda vi köper nytt till vår produktion är maten, som vi dessutom äter upp/bjuder bort när den är färdigfotad?). Dessa aktiviteter samsas med grupparbeten, vanligt, hederligt förvärvsarbete, föreläsningar, seminarier… och en del annat. Med dessa rader vill jag förklara den lilla släng av bloggtorka som infunnit sig den senaste veckan. Nytt, inspirerande material är på gång och vi har dessutom ytterligare ett litet projekt som vi kommer berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Vad har drakfrukten med det hela att göra då? Inte mycket. Men den är fin.

/Amanda

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!