Igår gick Strange Fruit-festivalen av stapeln i Hagakyrkan i Göteborg, ett fantastiskt arrangemang fixat av Alexander Ringbäck och Alexandra Lindelöf. Som ni kanske förstår av namnet var hela grejen inspirerad av civil rights-rörelsen, och alla insamlade pengar från igår gick till Rosengrenska stiftelsen som arbetar tillsammans med Röda Korset för att ge papperslösa flyktingar den sjukvård de behöver. Fantastisk, ekologisk spons hade skänkts av bland andra kooperativet Fram, Saltå kvarn, surdegsbrödsbageriet Cum Pane och Burgårdens utbildningscentrum. Jag och killarna från Organize Organic plus en massa andra underbara volontärer fixade veganmackor som såldes under kvällens gång. Grymma band och körer uppträdde – det var helt enkelt en skön kväll som gjorde gott! Arrangemanget återkommer igen nästa år, så håll utkik!
/Amanda

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!