Med råvaror av god kvalitet kan du inte misslyckas. Så sant som det är sagt. Jag blir dock något provocerad av alla dessa kockar och kokböcker som bara lagar mat med buffelmozzarella, kobe-biff och solmogna tomater. Klart det blir gott, men konsten är väl snarare att lyckas med att laga god mat på de råvaror som finns att tillgå? I Sverige är det svårt att köpa tomater som verkligen smakar tomater året om, och på ett sätt tycker jag inte man ska göra det heller. Lite säsongsbetonad matlagning, tack! Gärna hyfsat billigt också, säger studenten vars bästa kompisar heter rotsaker och baljväxter. Då blir det en större utmaning, men det är absolut inte omöjligt! Man kan till exempel spana in bloggen Melomeals som lagar vegansk mat med en budget på $3,30 om dagen. Låt er inspireras!

/Amanda

Pin It on Pinterest

Dela!

Dela detta recept med någon du tycker borde testa det!