Vi vet att många av er som läser vurmar för säsongsbetonad mat. Och det gör vi ju med – men just nu har vi fallit helt ur rytmen.
Vi håller nämligen på att laga julmat!
Huset doftar av kanel och glögg, det görs hemliga grejor med saffran och annat gott med dadlar. Vi fixar helt enkelt reportage inför december månad, och fastän det är juli så smakar det fantastiskt!
Vi vill ju såklart inte lämna er helt utan mat att äta på sommaren, så vi har skaffat en alldeles eminent gästbloggare, bara för er! Hon är en av våra bästa vänner, och tillsammans lade hon och jag grunden till våra samlade matlagningskunskaper de flesta eftermiddagar då skolan slutat. Inte sällan stod det en maffig chokladtårta i kylen då övriga familjen kom hem, och när vi sökte recept letade vi efter de mest komplicerade vi hittade i våra föräldrars samlade kokböcker.
Vem det är får ni se om några dagar, men håll ut – för hon är väl värd att vänta på!